Vård & Omsorg

Här finns allt för en trygg och säker vård och omsorg på arbetsplatsen. Vi förser vårdgivare med professionella produkter, som gör livet lättare för både personal och patienter. Till exempel skyddskläder och andra tillbehör som höjer tryggheten och säkerhet för arbetsmiljön eller under sjukhusvistelsen.

Skydda er mot Covid med engångshandskar och handdesinfektion

Med våra praktiska engångshandskar och effektiva handdesinfektion, skyddar ni er arbetsplats mot corona och andra smittsamma virus. Vi har ett noga utvalt sortiment med engångshandskar, handdesinfektion och andra produkter inom vård och omsorg. Allt för att ni ska få rätt skydd i en utsatt miljö och kunna hålla rent enligt högsta möjliga standard.

Oavsett om det gäller sjukvård, äldrevård eller annan omsorg, hittar du rätt produkter här på STL. Välj mellan allt från kompressorer och rengöring för skonsam sårbehandling, till rullatorer och käppar som underlättar i vardagen och skyndar på återhämtningen. Vi har även material för all form av diagnos och behandling, såväl som modern utrustning för laboratorium, provtagning och analys.

Läs mer +

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.