Skola & Lek

Ta del av vårt breda utbud för en aktiv, rolig och lärorik skolmiljö. Vi har produkter som främjar studier, lek och kreativitet, för både fysisk och psykisk stimulans. STL är din självklara leverantör av kollegieblock, häften och läromedel i alla ämnen. Här finns skolmaterial för barn i alla åldrar – i klassrummet, på förskolan, fritids eller under rasten på skolgården.

Hitta rätt skolprodukter och leksaker

Välj mellan allt från hopprep, bollar och västar inom idrott och hälsa, till penslar, kritor och färger för bild och form. Självklart har vi även alla praktiska hjälpmedel som kan tänkas behövas för er skolverksamhet – oavsett årskurs. Till exempel barnblöjor, våtservetter, engångsunderlägg och andra produkter för skötrummet.

Med våra barnstolar, soffor, bord och andra skolmöbler får er skola den perfekta inredningen. Vi har även roliga tillbehör för hobby och fritid för hela familjen. Få fart på pysslet, sporten eller det konstnärliga skapandet. På STL finns allt från professionella konstnärsprodukter till pärlor, fjädrar och paljetter.

Läs mer +
 • Skola & LekSkola & Lek

  Byggsats LasseMajas Camping

  250kr exkl moms
 • Skola & LekSkola & Lek

  Byggsats LasseMajas Detektivbyrå

  250kr exkl moms
 • Skola & LekSkola & Lek

  Docka Herr Nilsson 16cm

  144kr exkl moms
 • Skola & LekSkola & Lek

  Surriga Insekter

  250kr exkl moms