Förmånskund och kundvård

Som kund hos STL får ni alltid kvalitetsprodukter till bra priser, men bra kan bli ännu bättre och då vi vet att ni som kunder är vårt levebröd vi vill kunna erbjuda våra kunder något extra. Vi har därför utvecklat två huvudsakliga förmånskoncept till er som kunder. Det ena kallas att bli Förmånskund och det andra kallar vi för HEL-kund.

Förmånskund

Förmånskund passar dig som handlar av oss både som företagskund och privatkund och är återkommande kund eller planerar att göra framtida köp hos oss. Detta då du som förmånskund hos STL får ta del av speciellt utformade kampanjer och förmåner i form av exempelvis rabatter. Dessutom får du ett eget login till vår Webshop. I buktiken handlar du enkelt på shoppen på en tid som passar dig och vi levererar varorna till dörren med DHL/Posten på två till fem arbetsdagar. Det går lika bra att maila eller ringa in din order. Som förmånskund handlar du alltid till många förmånspriser och deltar i fler erbjudande, dels dem erbjudanden som finns på hemsidan men även erbjudande som blir speciellt riktade till våra förmånskunder. Ni får också ta del av våra nyhetsbrev.

Som förmånskund hos STL kan du också få möjlighet att betala mot faktura. STL gör då en kreditprövning, där vi bland annat kontrollerar kreditvänlighet och att köparen är över 18 år.

Bli HEL-kund/Företagskund hos STL

Välkommen att kontakta oss på 0771-808085 eller info@estell.nu så hjälper vi er.

När ni blivit avtalskund eller HEL-kund hos Estell, får ni alltid en bekräftelse på mail eller telefon med login till vår Webshop. Har du inte mottagit någon bekräftelse, hör av dig till vår kundservice.

HEL-kund/Företagskund

STL HEL-kundsförmån är mest inriktat till dig som företagskund, detta då det huvudsakliga kriteriet för att kunna bli HEL-kund hos oss är att du alltid handlar hela fulla kartonger och våra storpacksförpackningar. Konceptet HEL-kund hos STL passar därför dig som handlar i större volymer, dig som har en ganska hög förbrukning eller att du helt enkelt föredrar att handla fulla kartonger eller i storpack till ett lägre pris. Genom att leverera fulla kartonger och storpack till våra HEL-kunder kan vi ge en lägre prisbild och därigenom får du som HEL-kund rabatter på våra varor. Du som helkund får också ta del av kampanjer och digitala utskick där din typ av konsumtion gynnas och får också ta del av våra nyhetsbrev.

Tillexempel om du behöver köpa sköljmedel samt rengöringsmedel:

Som HEL-kund köper du då en kartong med 3 styck sköljmedel á 5 liter samt en kartong med rengöringsmedel exempelvis innehåller åtta flaskor.

Som HEL-kund hos STL ska ni handla det mesta av ert förbrukningsmaterial hos oss för att få så bra rabatter som möjligt. Dessutom, genom att handla av en leverantör blir det lättare för er att få en översiktlighet då det dels förenklar administrationen men att det blir färre leveranser att ta emot och hålla reda. Det kan därmed innebära att ni lägger mindre tid på beställning och mottagning av era förbrukningsvaror samtidigt som ni kan spara en slant.

Om ni är nöjda, lås prisbilden i maximalt 1 år med ett avtal mellan oss.

Fakturaköp hos STL

Som företag kan ni handla mot faktura på 30 dagar hos Estell. Vid fakturaköp gör Estell alltid en kreditprövning, där vi bland annat kontrollerar kreditvänlighet och att köparen är över 18 år.