Om STL TENSIA AB / STL förbrukningsvaror

Vi som arbetar på STL är ett erfaret och engagerat team med höga ambitioner. Vi har med trettio års erfarenhet i branschen stor kunskap om produktion, försäljning, logistik och produktutveckling och vi har därmed ett brett kontaktnät. Det finns stor produktkännedom inom företaget och där STL inte själva är producenter tar vi hjälp av våra produktpartners experter för att ge kunden önskad information. I företaget finns dessutom ett stort intresse för förnyelse, förbättring och en stor öppenhet för nya idéer.

Vi är flexibla och öppna för att utveckla vårt redan breda sortiment med nya produkter. Vi brinner för smarta lösningar och vi anser att service ska ingå i priset. Vi vet att kunden är vårt levebröd och därmed eftersträvar vi stort kundfokus med nöjda kunder som mål.

Genom en samlad kunskap i företaget tillsammans med våra samarbetspartners med främst kemiskter har vi kunnat utveckla våra egna produkter under varumärket Estell, Pro-Clean och Resultat / Worx. Vi produktserier inom tvätt- och rengöringsmedel  och bilvård men även en produktserie inom hygienartiklar och ett stort utbud av andra varumärken.

Tensia AB / STL:s mål

Vår målsättning är att vara en sann partner och leverantör med kvalitetsvaror där vår styrka ska ligga i stor förståelse för kundernas behov i kombination att kunna paketera anpassade lösningar med kunden är i fokus.

Tensia AB / STL:s vision

Alla STL:s kunder ska uppleva oss som en trygg och tillgänglig samarbetspartner/leverantör.

Vi som jobbar på Tensia AB/STL

Ellinor Hansen
Kundservice
Kundvård/marknad

0739-239145
ellinor@estell.nu

Mikael Lundborg
Kundservice
Kundvård/marknad

0762-467705
mikael@estell.nu

Kristina Hall
Kundservice
Kundvård/säljare

0763064518
kristina@stlweb.se

Sonny Lind
Kundservice
KAM / Produktchef Resultat

0709101737
sonny@stlweb.se

Företagsinformation

TENSIA AB / STL förbrukningsvaror
Smedjegatan 16
35246 VÄXJÖ

Om du har några frågor eller funderingar kring vårt sortiment, dina beställningar eller något som berör våra produkter är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Detta gör ni enklast via vår infomail: kundservice@stlweb.se eller telefon 0771-808085.

Vi gör vårt yttersta för att ge dig svar på dina frågor så snart vi kan.